"Tobbe" tackar för sig

En legend slutar i HBK efter över tjugofem år i föreningen. Först som spelare och sen som assisterande tränare. Torbjörn Arvidsson vill till alla framföra ett stort tack för sin tid i HBK.

Hej, jag har beslutat mig för att avsluta min anställning i klubben.


Jag vill tacka klubben med Pelle i spetsen, övrig styrelse och Haglund som chef att jag får den här möjligheten. Vill verkligen säga att jag trivts ypperligt, hur bra verksamheten är. Man fyller dagarna med bra saker och hårt arbete, vilket ledde till allsvenskt avancemang förra året och bra prestationer i år.


Vilken ynnest det varit att jobba med de ledare och spelare som krigar för klubben. Örjans vall som arbetsmiljö den här årstiden är helt unik. Det enda som saknas, som inte varit till belåtenhet är att vi i de här tiderna inte har kunnat växa tillsammans med våra supportrar, sponsorer, avdelningarna inom klubben och respektive med barn fullt ut. Där finns ytterligare några procent att hämta när det förhoppningsvis blir nära normalt igen.


Med all denna trivsel och framgång låter det ju lustigt att lämna men väljer att tacka ja till att arbeta och fortsätta utvecklas i annan miljö. En anställning i Hajduk Split väntar mig nu!


(Ber om ursäkt att jag inte dök upp till mina vänner i Gamla Bollklubbare, det var körigt just då:)


Stort Lycka till alla Kvastar!


Torbjörn Arvidsson